fbpx

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

FilistinTüm Ülkeler

Gazze’de Son Durum ve Sıcak Yemek Dağıtımı

Gazze’de savaş ve katliam devam ediyor. 7 Ekim’den bu yana her geçen gün şartlar daha da kötüleşti. Şehit sayısı 40 bini geçti, binlerce yaralı ve kayıp var. İsrail, bütün sivil alanları hedef alarak Filistinliler için gidilebilecek güvenli bir alan bırakmadı. Güvenli alan olarak nitelendirilen bölgelere kurulan çadırlara bombalarla saldırarak insanları diri diri yaktı, yerlerinden edilen insanların sığındığı okullara bombalar yağdırdı. Saldırılar hâlâ devam ediyor. 

Bölgede yiyecek ve su krizi ciddi boyutlara ulaştı. Çocuklar temiz su bulabilmek için kilometrelerce yürüyor, eğer su bulabilirlerse doldurdukları ağır su bidonlarını yaşadıkları yere kadar taşımak zorunda kalıyorlar. Yardım tırlarının bölgeye girişi zorlaştırıldığından dolayı başta yiyecek olmak üzere temel ihtiyaçlara zorlukla ulaşılıyor. 

Need Charity olarak, ilk günden beri su dağıtımı ve sıcak yemek dağıtımı gibi birçok kampanyayla Gazze halkına destek olmak için çalışıyoruz. Sizden gelen bağışlarla bölgedeki ailelere ulaşarak yanlarında olduğumuzu gösteriyor ve sıcak bir kap yemek yemelerine vesile oluyoruz. Sizi de bu hayra katkı sağlamaya ve sıcak yemek gibi devamlı ihtiyaçlar için bağış yapmaya davet ediyoruz.