fbpx

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Kurban

NEED Charity’de Kurban Hazırlıkları

Kurban Bayramı yaklaşırken biz de NEED Charity olarak siz ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmak için Kurban Kampanyasını başlatıyoruz. Bu yıl projelerimizi Asya ve Afrika’da gerçekleştireceğiz. Ayrıca iki ekibimiz Afganistan ve Uganda’da kurban kesim yerlerinde bizzat bulunacak ve projelerinize öncülük edecekler. Kurbanlarınız kesildikten sonra gerçek ihtiyaç sahiplerine doğrudan ulaştıracağız inşaAllah.

Bu, yoksulluk, savaş ve zorunlu göç ile mücadele eden ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve onları unutmadığımızı göstermek için büyük bir fırsat olacak. Cömertliğiniz sayesinde bir yılda yalnızca birkaç defa yiyecek et bulabilen bu insanlara bir umut ışığı olacağız. Asya ve Afrika’da hisse bedeli 4500 tl olacak şekilde fiyatlarımızı belirledik. Siz de buna katkıda bulunarak bu mübarek bayram günlerinde sayısız insanın hayatına dokunabilirsiniz.

Bize güvenirseniz bağışınızın verimli ve etkili bir şekilde iletileceğinden emin olabilirsiniz. NEED Charity olarak şeffaflığa,güvenilirliğe ve doğru kişilere ulaşmaya öncelik veriyoruz. 10 yıllık tecrübemizle emanetlerinizi teslim etmeye hazırız.

Allah hepimize mübarek Kurban Bayramına ulaşmayı, o günlerden faydalanmayı ve üzerimize düşeni hakkıyla yapmayı nasip etsin.