fbpx

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

RamazanTüm Ülkeler

Ramazan 2024

Elhamdülillah, Ramazan neredeyse geldi! Ramazan’ın ilk gününe 25 günden az kaldı. Hepimizin bildiği gibi, Ramazan’ın farklı bir ruhu vardır ve bunu gerçekten de Ramazan geldiğinde hissetmeye başlarız. Günler farklı gelir, ibadetler farklı gelir, ibadetleri artırma dürtüsü daha da farklı gelir.

NEED Charity olarak hayalinizdeki projeleri hayata geçirmek için neredeyse hazırız. Farklı ülkelerdeki Ramazan mutfaklarımız lezzetli iftar yemekleri pişirmek ve dağıtmak için hazır ve desteğinizi bekliyor! Ekiplerimiz zekatlarınızın sahiplerini bulmak için hazır, ihtiyaç sahipleri ise onlara ulaşmak için desteğinizi bekliyor!

Bu Ramazan’da Afganistan, Bangladeş, Uganda, Madagaskar, Suriye ve Yemen’de projelerimizi gerçekleştireceğiz. Ayrıca Gazze’de de mümkün olduğunca çok insana ulaşmayı planlıyoruz. Gazze’de proje yapmak biraz daha zor ama Allah’ın (cc) yardımıyla Gazze’deki kardeşlerimizle ilgilenebileceğimize inanıyoruz!

Bu Ramazan’da NEED Charity olarak birçok ülkede ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için çalışacağız. Lezzetli sıcak iftar yemekleri, zekatlarınızın %100’ünü nakit olarak, gıda paketleri ve ayrıca mescit, okul, su kuyusu ve aklınızda ne varsa hayalinizdeki projeleri hayata geçireceğiz.

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın ve aklınıza takılan her türlü soru için bize ulaşmaktan çekinmeyin. Allah (cc) bu Ramazan’ı daha önce geçirdiğimiz Ramazanlardan daha hayırlı kılsın. Allah tüm çalışmalarımıza ve ibadetlerimize bereket versin ve hepimizden kabul etsin.