fbpx

Корзина пуста.

Tüm ÜlkelerZekat

2022 Ramazan Zekatı

İmkânı olan Müslümanlar için yapılması gereken ibadetlerden biridir. Zekatlarınız en çok ihtiyacı olan yoksul ailelere ulaştırılmaktadır. İnancımızın belirlediği sınırlar içerisinde ve sorumluluk bilinciyle savaş bölgesi dışında yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek zekâtlarınızı ailelere ulaştırmak birinci önceliğimizdir.

NEED’in %100 zekat politikası diye bir politikası var. Bu, zekatınızın fakirlere tam olarak ulaştığı anlamına gelir, elhamdülillah. Ayrıca, zekat olarak verilen tüm bağışlar ve yetimlere, yoksullara ve hasta ailelere yardım etmek için yönlendirilen sadakalar idari ücretten muaftır. Bu desteği nakit olarak yoksulların eline veriyoruz. Tüm zekâtlarımız fakirlere nakdi yardım olarak tahsis edilmektedir, çünkü bu, zekâtı fakirlerin eline vermenin en iyi yoludur ve onlar bunu en iyi hissettikleri şekilde harcarlar.

Hiçbir projeye zekat koymuyoruz. Allah’tan bizim ve sizin çabalarınızı kabul etmesini dileyerek asgari düzeyde çalışıyoruz. Yemen, Suriye, Afganistan, Filistin, Madagaskar, Bangladeş ve daha birçok ülke gibi 30’dan fazla ülkeye zekat ulaştırıyoruz. Allah bizim ve sizin tüm hayırlarınızı kabul etsin.

Bu Ramazan’da da inşallah yaptıklarımızı yapmaya devam edeceğiz ve sizlerin desteğiyle daha fazla aileye ulaşmak için çalışmalarımızı artıracağız. Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in buyurduğu gibi: “İki günü birbirine eşit olan ziyandadır.” Biz her zaman dünkünden daha fazla insana yardım etmek için çabalıyoruz.